banner

Παρουσίαση εταιρίας


ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ  ΑΝTΛΙΕΣ  ΓΑΝΙΤΗΣ IDROS PUMPS

Η εταιρεία IDROS PUMPS ΓΑΝΙΤΗΣ αποτελεί μία από τις ηγετικές μορφές στις υποβρύχιες αντλίες, ηλεκτροκινητήρες, χαλύβδινους σωλήνες και παρελκόμενα υδραυλικά προϊόντα, στην Ελλάδα.

Η εταιρεία  συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση από το 1985 και επιδιώκει έκτοτε με την παρουσία της να διατηρεί πάντα την πληρότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, έτοιμα για άμεση εφαρμογή και εκμετάλλευση, διατηρώντας ιδιόκτητη εργοστασιακή μονάδα από το 1992 στο 1ο χλμ. του δρόμου Πέλλας-Θεσσαλονίκης, στην καρδιά του κάμπου των Γιαννιτσών στην Πέλλα με εύκολη πρόσβαση και σε κομβικό σημείο .(20χλμ. από Εγνατία Οδό,40χλμ.από Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Αθηνών ,30χλμ. από ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου και μεταφορικά κέντρα ,ώστε να επιτυγχάνεται η γρήγορη εξυπηρέτηση σχεδόν σε όλη την επικράτεια με παραδόσεις καθημερινά και αυθημερόν).

Από τη μικρή βιοτεχνία του πατέρα Γιώργου ,ο Γιάννης Γανίτης προχώρησε στη δημιουργία αυτού του εργοστασίου και μεταλαμπάδευσε την εμπειρία  και τις γνώσεις του στα παιδιά του Γιώργο και Δημήτρη οι οποίοι σεβόμενοι την κληρονομιά αυτή κρατούν τα ηνία της επιχείρησης με αμείωτη την προσπάθεια για εξέλιξη και προσφορά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από τότε η επιχείρηση εξελίχθηκε στην εταιρεία IDROS PUMPS ecotech Υιοί Γανίτη Ιωάννη Ο.Ε. και προχώρησε στην επιπλέον απόκτηση μηχανολογικού εξοπλισμού με πέντε μηχανές ηλεκτρονικής τόρνευσης CNC .

Κατασκευάζει ,από το 1996, τη δική της υποβρύχια αντλία (Brand "IDROS") και από το 2019 την δική της σειρά υποβρυχίων ηλεκτροκινητήρων "Ecotech".

Η επιχείρηση εστιαζόταν πάντα γύρω από ένα στόχο: την βελτιστοποίηση της ποιότητας σε προϊόντα και υπηρεσίες, έτσι από το 2000 προχώρησε στην πιστοποίηση με ISO 9001,14001,22000  για πλήρη ποιοτική κάλυψη όλου του φάσματος των δραστηριοτήτων της καθώς επίσης και στην πλήρη συμμόρφωση με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες για τις Ηλεκτρικές Μηχανές με την απόκτηση CE.

Διατηρεί παρακαταθήκη με προϊόντα σε μεγάλη γκάμα και σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ ώστε να καλύπτεται κάθε ανάγκη εκμετάλλευσης υδάτινου πόρου. Με το κύρος του ονόματος μας, επίτευγμα επίπονης και συνεχούς προσπάθειας και εντιμότητας, κατορθώσαμε πελατολόγιο συνεργατών από το Α μέχρι το Ω σε ολόκληρη την επικράτεια.

 Από την ακριτική Θράκη έως και τα νησιά μας και την Κύπρο.

Από το απλό πότισμα ενός κήπου και το επιτακτικό και άμεσο  πότισμα καλλιεργειών , έως την υδροδότηση ενός εργοστασίου και μιας μεγαλούπολης.

Έπειτα από πορεία και εμπειρία ετών είμαστε υπερήφανοι που έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας και την αναγνώρισιμότητα σε ολόκληρη την επικράτεια. Παραμένουμε πιστοί στην αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και την συνέπεια σε όλα τα επίπεδα συναλλαγών με τους συνεργάτες μας.

Προσαρμόζουμε την επιχείρηση πρωτίστως στις ανάγκες και τις προτεραιότητες των πελατών μας.

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

 Επενδύουμε διαρκώς με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, πάντα με γνώμονα την βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Διαισθανόμενοι τις ανάγκες τους καθενός στους δύσκολους και απαιτητικούς καιρούς που διανύουμε είμαστε διαρκώς στην διάθεση σας να σας εξυπηρετούμε κάθε φορά που απαιτείται με τον πιο σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και προπαντός  με το έργο του ανθρώπινου δυναμικού, δικού μας και των συνεργατών μας ,επιτυγχάνεται η βέλτιστη κάλυψη των αναγκών σας.